Profesionalna gostinska oprema

Izdelujemo gostinsko opremo, popolnoma prilagojeno vašim zahtevam in potrebam.  Prisegamo na kakovostno nerjaveče oz. inox jeklo, ki zagotavlja dolgo življensko dobo in enostavno vzdrževanje. Opišite nam vaš izziv, mi pa vam bomo ponudili rešitev.

Previous
Next

Profesionalna gostinska oprema po meri.

Rinox je majhno podjetje, specializirano za proizvodnjo, projektiranje in montažo v segmentu gostinska oprema. Zahtevnim profesionalnim naročnikom izdelamo profesionalne točilne pulte, kuhinjsko opremo in druge izdelke iz nerjavečega jekla.

Veliko pozornost namenimo izdelavi detajlov in s tem zagotavljamo funkcionalno uporabo in dolgotrajno kvaliteto Izdelkov. Za proizvodnjo uporabljamo kakovostno nerjaveče jeklo oz. inox, ki je izjemno trpežen material, enostaven za čiščenje in razkuževanje ter odporen na toploto, korozijo in madeže.

Zavedamo se, da so to lastnosti, ki jih profesionalni naročniki zahtevajo. Kot majhno podjetje smo zelo fleksibilni in odzivni, zato naročnikom zagotavljamo hitre rezultate in vrhunsko kvaliteto. Pri načrtovanju in delu gostinske opreme upoštevamo naše dolgoletne izkušnje, vse higienske standarde, pozorni pa smo tudi na vsako podrobnost.

Zadnji projekti podjetja Rinox

kitajska_restavracija-peking_duck-2

Kitajska restavracija Peking Duck

Legendarna kitajska restavracija Peking Duck iz Grosuplja nam je zaupala izdelavo točilnega pulta...

makalonca

Makalonca, bar & burger

Legendarno zbirališče ob Ljubljanici, ki je del Plečnikove kulturne dediščine, je ponovno zaživel...

hit perla

Hit Perla

Sky Beach, sončna terasa v novogoriškem igralniško-zabaviščnem centru Perla ponuja svojim gostom ...

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Delfin hotel Zdus

Izola je staro ribiško mesto z bogato zgodovino, tam stoji Hotel Delfin. Za hotel smo izdelali to...

ta bar

Ta bar

V starem mestnem jedru prestolnice, se nahaja klasična restavracija, ki je nastala po konceptu šp...

kavarna mango

Kavarna Mango Ljubljana

Za kavarno mango smo izdelali točilne pulte in mini kuhinjo za pripravo hrane.

Miha
kreativni direktor in solastnik podjetja Simetrija d.o.o.

Podjetje Rinox me je zelo presenetilo z svojim pristopom k izvedbi projekta. Njihov pristop je zelo profesionalen in analitičen, upoštevali so vse moje želje in ne samo to, nadgradili so jih s svojimi izkušnjami in predlogi, ki so presegli moja pričakovanja. Izdeleki so bili zelo natančno izdelani in zmontirani še pred želenim terminon. Vse pohvale ekipi Rinox in lastniku Romanu. Hvala vam za dobro izveden projekt.